Om Tellus Kommunikasjon

Tellus Kommunikasjon sørger for at du og din bedrift alltid er synlig med riktig innhold i de riktige mediene.

Byrået holder til på Sørlandet og drives av Sveinung W. Jensen, som har over 30 års presseerfaring. Blant annet har han vært redaktør og daglig leder i Lister (tidligere Farsunds Avis), avdelingsleder og nyhetssjef i Aftenpostens økonomiredaksjon og politisk reporter i Dagbladet.

I tillegg til å være sparringspartner og rådgiver i strategiske prosesser, bistår Tellus med utforming av pressemeldinger, innsalg av saker til eksterne medier og produksjon av tekst, bilder og video til egne nettsider og sosiale mediekanaler.

Flere av våre faste kunder benytter seg av det vi kaller Tellus-modellen. Dette er en såkalt retainermodell, og innebærer at vi utfører de kommunikasjonstjenestene din bedrift trenger til en fast månedskostnad. Det gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet.

Tellus Kommunikasjon ble etablert våren 2019, og har små og store kunder i et vidt spekter av bransjer.

Vi har faste samarbeidspartnere på utvikling av nettsider, digital markedsføring, design og profilering. Vi tilbyr også mediekurs og beredskapsøvelser med fokus på mediehåndtering.

Interessert i en prat, enten på telefonen eller over en kaffekopp? Kontakt oss på 957 74 951 eller på epost, sveinung@telluskom.no.